Carl Anton Trygg

Alla inlägg den 8 mars 2013

Av Anton Trygg - 8 mars 2013 23:46

NÄSTA HEMMAMATCH
ÖREBRO-KARLSKOGA
MÅNDAG 11 MARS 19:00

Av Anton Trygg - 8 mars 2013 23:44

SENASTE MATCHEN
ÖREBRO-OSKARSHAMN
5-3 (3-1, 1-0, 1-2) PUBLIK: 3430

Av Anton Trygg - 8 mars 2013 23:25

Allsvenskan Förkval till Kvalserien
Örebro 3 9
Djurgården 3 8
BIK Karlskoga 3 7
Oskarshamn 3 4
powered by everysport.com

Av Anton Trygg - 8 mars 2013 23:19

Hej alla vänner! Förstår ni en sak? Jag är så sjuk lycklig att vara Örebro:are. Och heja på Sveriges bästa hockey lag som ligger först i playoff serien och heter ÖREBRO HK. Jag är 100% säkert att ÖREBRO HK kommer till kvalserien 2013. Men man vet aldrig vad som händer. Jag kommer heja på ÖREBRO HK hela mitt livet. Om man har börjar heja på ett lag. Då ska man försätta och heja. För mig är det omöjligt att byta lag för jag har ÖREBRO HK i mitt hjärta. lycka till imorgon ÖREBRO HK ni tar en seger till i Oskarshamn. Du är bäst Emil Kåberg. Du är min favorit spelare Emil Kåberg. Och sen köra jag cross åt Örebro motor klubb. Nu vet in allt om mig. /Anton <3

Av Anton Trygg - 8 mars 2013 22:23

Örebro hänger på tåget

2013-03-08

Efter en mycket gedigen match ikväll visar Örebro att man definitivt vill ge Djurgården en kamp om förstaplatsen i play off serien. Hemmalaget vinner med 5-3 efter flera snygga mål och en hel del hockeygodis.


Oskarshamn mycket hetare från start. Mer skridskoåkning och en helt annan intensitet i sitt spel och sätter press på Örebro från start. Efter dryga minuten åker Norgren ut på en tveksam interference och bortalaget nyttjar tillfället. Hittar in med en passning i slottet, Tim tar skottet men hinner inte ner på returen och 0-1. Oskarshamn fortsätter vara aggressiva. Örebro får ett power play men kommer inte in i zon. Det dröjer till nionde minuten innan hemmalaget skapar första feta chansen, men då gör man det med ackuratess. Två mot ett, Wiklander till Strömberg som sätter den högt, 1-1. Helt plötsligt kommer Örebro in i matchen och i spel 4-4 bjuder Örebro på hockeygodis. Weinstock hittar yta och sätter skottet uppe i krysset. Strax därefter startar Mitell/Sill show när Mitell spelar förbi backen till Sill som hittar tillbaka till Mitell förbi målvakten som får öppet mål. 3-1 efter första perioden och en riktigt bra utdelning.

Skotten: 11-8



Redan efter 35 sekunder så drabbas gästerna av en utvisning och hemmalaget visar ingen pardon. Styrningsskott av Gartner som Eriksson styr, målvakten räddar men Kalle Olsson hugger på returen och 4-1. Örebro kliver upp i aggressivitet och matchen öppnar upp sig när Oskarshamn måste gå framåt hårdare. Örebro skapar det bästa och hetaste chanserna under återstoden av perioden, men inga mer mål i perioden.

Skotten: 10-10

Oskarshamn startar tredje i ett furiöst tempo för att försöka få lite målmässig kontakt, men Örebro försvarsskans är oerhört svår att forcera. De få chanser som dyker upp plockar Tim Sandberg lugnt och tryggt. Istället kommer 5-1 av Bobbo Petersson direkt på en tekning, ett dragskott upp mot krysset som Olsson skymmer förtjänstfullt. Örebro trummar på och tvingar Oskarshamn dra på sig utvisningar, vilket ger hemmalaget puckinnehav och många chanser. Örebro har full kontroll på händelseutvecklingen men gästerna får ett tröstmål efter 17:20 och från ingenstans gör man ett till av bara farten. Lite passivt och onödigt att ge slutminuten nerv. Timeout, och spel sex mot fem av Oskarshamn. Spännande men inga fler mål.



Skotten totalt: 31-24 (11-8, 10-10, 10-6)

Många som är bra ikväll, men vill hylla det backpar som jag tycker varit riktigt bra under en lång tid, åldermannen Norgren och ungtuppen Petersson som kompletterar varandra otroligt bra. Kul att Bobbo även får göra mål.

Av Anton Trygg - 8 mars 2013 22:13

Resultat: Örebro upp i topp

Örebro toppar PlayOff-serien efter seger mot Oskarshamn eftersom Djurgården samtidigt föll med uddamålet mot Karlskoga.

Djurgården - Karlskoga 3-4

Henrik Björklund gjorde comeback i senaste matchen och i sin andra match, borta mot Djurgården, började han återigen spruta in poäng.

Björklund assisterade till Marcus Nilssons 1-0 och sköt själv 3-1 innan Fredrik Höggren snyggt sprätte in 4-2 i numerärt underläge vilket grundlade segern, där Karlskoga till slut kunde vinna med 4-3.

Djurgården - där Marcus Sörensen återigen blev tvåmålsskytt - tappade i och med förlusten ledningen i PlayOff-serien. Laget är nu tvåa, en pinne efter ledande Örebro.

Karlskoga - som tog första segern i kvalet - är trea i PlayOff-serien, två poäng bakom ledande Örebro-

Matchstatistik

Örebro - Oskarshamn 5-3

Oskarshamn tog ledningen mot Örebro - men sedan vände allt och via fem raka hemmamål kunde Örebro segla iväg till en 5-3-seger.

Örebros mål kom via Conny Strömberg, Marcus Weinstock, Thomas Mitell, Kalle Olsson och Bobo Pettersson och skapade ett 5-1-överläge. Oskarshamn dunkade in två reduceringspuckar under de tre sista minuterna, men kom inte närmare än så.

I och med segern så toppar nu Örebro PlayOff-serien efter hälften av omgångarna. Laget är en pinne före Djurgården.

Oskarshamn är sist, fem poäng efter Örebro.

Av Anton Trygg - 8 mars 2013 22:05

Hej på er alla hockey-Vänner! Gud vad jag är lycklig att vara Örebro:are nu. ÖREBRO HK vann hemma i Behrn arena mot IK OSKARSHAMN med
5-3. Nu åkte ÖREBRO HK åkte upp i topp. ÖREBRO HK leder playoff serien nu. Jag är jätte glad nu. I natt kan jag sova gott. Nästa match är imorgon borta mot IK OSKARSHAMN. Ha en bra kväll/natt på er alla hockey-vänner. /Anton

Av Anton Trygg - 8 mars 2013 15:21

Den radiostationen har vi i Ludvika. /Anton

Presentation


Hej! Jag heter Anton Trygg och kommer från Ludvika i Dalarnas län men bor också i Örebro. Här på bloggen kommer jag och skriva om allt möjligt. Hälsningar från Anton

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards