Carl Anton Trygg

Alla inlägg under december 2014

Av Anton Trygg - 27 december 2014 13:23

Hej! Igår i BEHRN ARENA då köpte jag en #HUDASHOW t-shirt. Vilken underbar målvakt Örebro Hockey har som också bjuder på sig själv och gör shower efter segermatcher. Ho ho hudacek.

Av Anton Trygg - 27 december 2014 12:14

Hej! Imorse så åkte min bror Alexander tillbaka till Stockholm igen. Och jag vaknade också upp till en kall Ludvika. Idag hade vi -12 grader ute burr burr vad kalt. Nu så ska jag äta frukost. Sen så ska jag bara ta det lugnt och titta på tv. Ha nu en jätte bra lördag på er alla. Kramizar <3 /A

Av Anton Trygg - 27 december 2014 02:41

Jomensåatt. Man kanske borde ta och krypa ner och försöka sova lite. Gonatt! (och nu är julen slut!!!)

Av Anton Trygg - 27 december 2014 01:53

Juniorkronorna vann mot Tjeckien med 5-2. Och Grattis också till premiär segern juniorkronorna.

Av Anton Trygg - 27 december 2014 01:02

Ja ja Juniorkronorna utökade ledningen med 5-2 mot Tjeckien!

Av Anton Trygg - 27 december 2014 00:58

Yes Juniorkronorna gör 4-2 mot Tjeckien!

Av Anton Trygg - 27 december 2014 00:51

Hej! Det blev stop för tåget i Kopparberg för att det hade fastna ett godståg i ställdalen. Då ersatte dom buss till Ludvika. Nu så är jag äntligen hemma Ludvika igen. Och nu så hann jag också till tredje perioden i premiären i junior VM som pågår nu i SVT2. Tredje perioden är nu igång. Heja juniorkronorna. Ha det så jätte bra så hörs vi snart igen. Kramizar <3 /A

Av Anton Trygg - 26 december 2014 23:51

Hej på er alla Hockey-Vänner!
Ikväll så vann ÖREBRO HK mot serieledarna SKELLEFTEÅ AIK med 3-2 i förlängningen i ett slutsålt BEHRN ARENA. I första perioden då gjorde ÖREBRO HK 1-0 mål av Derek Ryan och sen så kom också 2-0 till ÖREBRO HK mål av Martin Johansson. Matchen gick sen också till förlängning och då avgjorde ÖREBRO HK till 3-2 mål av Martin Johansson. Också så blev Martin Johansson matchhjälte i kvällens match. Grattis ÖREBRO HK till två välförtjänt poäng. Jag var också i BEHRN ARENA ikväll och titta på hockey. Som vanligt efter matchen då fick vi se återigen en Hudashow. Ha nu en jätte bra natt på er alla Hockey-Vänner/Örebro fans och 14-3 supporterförening. /Anton

Hej! Jag heter Anton Trygg och kommer från Ludvika i Dalarnas län men bor också i Örebro. Här på bloggen kommer jag och skriva om allt möjligt. Hälsningar från Anton